Oorgaatjes prikken

Je bent bij Berghmans juwelen aan het juiste adres als je waarde hecht aan 100% kwaliteit en veiligheid als het gaat om oorgaatjes prikken.

Ons STUDEX® System75™ instrument om oorgaatjes te prikken is 100 % veilig en hygiënisch. In één soepele beweging wordt het oorgaatje geprikt en de sluiting correct op de steker bevestigd. Het is nauwelijks voelbaar, zo goed als geruisloos en daarom ook perfect geschikt voor kinderen.

Dankzij de steriele, individueel verpakte wegwerpcartridges raakt men bij het gaatjes zetten noch de cartridge, noch de oorbel of sluiting aan. Ook komt het instrument niet rechtstreeks in contact met het oor. Het gepatenteerde design van STUDEX® System75TM zorgt voor een zachte plaatsing van de oorbel. Hierdoor is dit instrument ook geschikt om oorgaatjes te prikken in het kraakbeen van het oor.

We houden ons aan de strengste gezondheids- en veiligheidsnormen om ervoor te zorgen dat onze producten voldoen aan de richtlijnen van de EU alsook aan de normen van de FDA (Food and Drug Administration).

Op afspraak prikken we de oorgaatjes ook aan twee kanten gelijk.